La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comSvjetski ekskluziv
BIOLOGIQUE RECHERCHE
Nudimo jedinstvene Biologique Recherche tretmane lica i tijela ali i ekskluzivne proizvode za lice, tijelo i kosu ekskluzivnog francuskog brenda Biologique Recherche. Metodologija Biologique Recherche temelji se na više od 40 godina dugom iskustvu, razumijevajući da koža, naš najveći organ, osim banalne higijene traži proizvode i tretmane koje zaslužuje.

PRVI KORAK: ANALIZA KOŽE

SKIN INSTANT LAB®

Svaka njega i briga o koži u Biologique Recherche počinje dovođenjem epidermisa u uravnoteženo stanje. Za ocjenu stanja kože koristimo Skin instant lab® aparat iz Biologique Recherche Paris.  

Skin instant Lab se sastoji od 5 sondi:

+ Mjerenje nivoa hridriranosti

+ Transepidermalnog gubitka vode

+ Elastičnosti

+ Pigmentacije 

+ Količine sebuma

 

dubinska procjena epiderme

Na osnovu dermokozmetičke analize, objektivnog mjerenja i 14 odgovora na upitnik, Skin Instant Lab® ponudit će izbor proizvoda i tretmana koji su savršeno prilagođeni Vašem trenutačnom stanju kože. 

Podatci će biti pohranjeni u osobnoj povijesti, koja prati promjene stanja kože tijekom vremena, tako da se preporuke mogu dinamički prilagođavati za stvaranje objektivnog programa njege na dugi vremenski rok. 

Naši profesionalci analiziraju varijable kako bi ženama i muškarcima savjetovati najprikladniju njegu za njihovo specifično trenutno stanje kože.

VISOKA MODA U KOZMETICI

Tretmani Biologique Recherche su jedinstveni i personalizirani u skladu s Vašim trenutačnim stanjem kože.

Svaka njega i briga o koži u Biologique Recherche počinje dovođenjem epiderme u uravnoteženo stanje. Za to se koriste preparati koji su odabrani u odnosu na strukturu kože, nivo vlage, kao i ukupno stanje kože.

Tretmani se sastoje od pripreme kože nanošenjem losiona P50 i nježnog odstranjivanja nečistoća, masaže lica, boosters tretmana ovisno od trenutačnog stanja kože, stavljanje maske, nanošenje autentičnih seruma, nanošenje krema i završnih seruma kako bi se produžili i pojačali efekti tretmana.

Ujedinjeni preparati Biologique Recherche sa stručnim osobljem, inovativnim aparatima, individualno preporučenim tretmanima, garantiraju vidljivost poboljšane strukture kože.

 

Zašto su BIOLOGIQUE RECHERCHE tretmani i proizvodi Tako posebni? 

Svi proizvodi Biologique Recherche koje koristimo tijekom tretmana, zadovoljavaju specifične kriterije: 

+ Visok nivo biljnih, organsko morskih i bioloških ekstrakata
+ Odsustvo sintetičkih mirisa
+ Aktivni elementi visoke kvalitete
+ Proizvodnja hladnom metodom 

La Bellezza studio je ovlašten da provodi tretmane od strane Biologique Recherche generalnog zastupnika za BiH “ContourD”.

CJENIK: BiologiQue recherche tretmani 

CJENIK: BiologiQue recherche PROIZVODI 

VIDEO: KAKO KORISTITI MLIJEKO I LOSION BIOLOGIQUE RECHERCHE

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici