La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comLiposculpt AC

Liposculpt AC je višenamjenska krema za mršavljenje koja ublažava neestetske manifestacije celulita i uljepšava figuru.

Aktivni sastojci s lipolitičkim i drenažnim dejstvom pospješuju razlaganje adipoznog celulita (lipolitički efekat) i vodenog celulita (djelovanjem na mikrocirkulaciju) i olakšavaju eliminaciju masnih naslaga i vode nagomilanih u tkivima.

U prosjeku, uočeno je da se u struku gubi oko -1.0 cm i -0.9 cm u kukovima. Koža postaje čvršća i glađa, a neravnine na koži se ublažavaju.

Tekstura ove kreme je idealna za svakodnevnu masažu za oblikovanje tela. Preporuča se za lokalizirane obline ili kožu zahvaćenu celulitom.

Creme Matricielle

Ciljano djeluje na kožu opuštenu na ključnim dijelovima tijela (bokovi, stomak, torzo i ruke) zbog smanjene proizvodnje potpornih vlakana (kolagena i elastina) i promjena u dermo-epidermalnom sloju.

Fine, svilenkaste i nemasne teksture, ova krema je idealna za manuelnu masažu koja je glavni korak u postizanju efikasnosti proizvoda. Svakodnevnom uporabom koža postaje glatka, poboljšava joj se tonus i vidljivo je čvršća.

Preporuča se za kožu kojoj nedostaju tonus i čvrstoća.

Toleskin DS 30 pilula (probiotik)

Biologique Recherche Toleskin DS je dodatak prehrani zasnovan na mliječnim fermentima koji djeluju na crijevnu mikrofloru, kako bi se riješili upala na njenom izvoru.

Formiran na bazi mliječnih fermenata, poznatijih kao probiotici, Toleskin [DS] svakodnevno promovira bolju probavnu ravnotežu i veću raznolikost crijevne mikroflore.

Doprinosi smanjenju kožnih upala, te tako poboljšava kvalitetu kože.

Lipogen AC

Anticelulitno ulje za tijelo koje stimulira nestanak celulita i efekat “narandžine kore”

Huile Détente

Njega protiv stresa bogata eteričnim uljima za cijelo tijelo pomaže u oslobađanju od napetost i postizanju osjećaja unutarnjeg mira.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.