La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comPonosno predstavljamo seminare i workshopove za frizere i kozmetičare koje vode Mary i Dario – priznati stručnjaci u industriji ljepote. Naš cilj je pružiti vam vrhunsku edukaciju koja će vam omogućiti da unaprijedite svoje vještine i postignete izvrsnost u vašem poslu.

Svaki seminar ili workshop potpuno je prilagođen vašim željama i potrebama, kako biste ostvarili najbolje rezultate u vašoj karijeri. Preporučujemo edukacije koje traju jedan ili više dana, ovisno o vašim preferencijama i ciljevima.

U edukaciji Tehnike šišanja muškaraca, Dario će vas naučiti sve tajne oblikovanja muške frizure, prilagođene svakom tipu lica i osobnosti klijenta. Tehnike šišanja žena, koje vode Mary i Dario, obuhvaćaju širok spektar stilova i tehnika za postizanje savršenih ženskih frizura.

Mary će vas uputiti u Edukaciju stiliziranja kose, gdje ćete naučiti kako kreativno oblikovati kosu i stvarati različite frizure koje privlače pažnju. Tehnike color&balayage, također vodene od strane Mary, omogućit će vam da ovladate tehnikama bojanja kose i balayage tehnike koja je trenutno iznimno popularna.

Nudimo vam mogućnost odabira između grupnih i individualnih edukacija, kako biste maksimalno iskoristili svoje vrijeme s nama. Naš cilj je da se nakon završene edukacije osjećate samopouzdano i spremno primijeniti vaše novo stečene vještine u stvarnom radnom okruženju.

Pridružite nam se na našim seminarima i workshopovima kako biste stekli neophodna znanja i inspiraciju za uspješnu karijeru u svijetu frizura i kozmetike. Naše edukacije su prilika da se istaknete u industriji ljepote i postanete priznati profesionalac u svom području.

Pridružite nam se na ovim edukacijama kako biste unaprijedili svoje vještine i postali istinski stručnjak u svijetu frizura i njege kose. Očekuje vas nezaboravno iskustvo i nova znanja koja će vam pomoći u karijeri. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

 Za više informacija pošaljite upit na e-mail adresu: marijana.azinovic@gmail.com

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.