La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comLa Bellezza je mjesto edukacije za sve buduće i postojeće frizere koji žele usavršiti svoje vještine. Naša akademija pruža napredne tečajeve i radionice kako bi frizeri mogli istražiti najnovije trendove, tehnike i proizvode u industriji ljepote. Nudimo inspirativno okruženje koje potiče kreativnost i profesionalni razvoj.

U prepoznatljivom studiju La Bellezza u Mostaru s radošću će Vas dočekati vlasnici Mary i Dario kao i ostatak tima. La Bellezza prati svjetske beauty trendove i ovo je pravo mjesto za žene i muškarce koji žele njegovati svakodnevni izgled, ali i podići njegu kose, lica i tijela za stupanj više.

Svoje znanje stečeno višedecenijskim iskustvom želimo prenijeti na one koji su kao i mi, zaljubljeni u svoj posao i svjesni su važnosti konstantnog usavršavanja i napredovanja u skladu sa novim tehnikama i tehnologijama.

Educirajte se uz naš tim profesionalaca! Izaberite najbolju edukaciju za sebe.

FRIZERSTVO

Biti frizer zahtijeva i umjetnički pristup jer je svaka frizura kao platno na kojem stvaramo svoje remek-djelo. Eksperimentiramo s različitim tehnikama, teksturama i bojama kako bismo postigli unikatan izgled za svakog klijenta.

U konačnici, frizerstvo je više od posla – to je prilika da podignemo samopouzdanje naših klijenata i učinimo ih još ljepšima. Naša sposobnost da transformiramo izgled i raspoloženje klijenata iznimno je zadovoljavajuća i ispunjavajuća.

MAKE-UP

Naši iskusni edukatori će vas voditi korak po korak kroz sve tehnike i pružiti vam individualnu pažnju kako biste maksimalno unaprijedili svoje vještine.

Radit ćete na stvarnim modelima kako biste imali priliku primijeniti stečeno znanje u stvarnim situacijama.

MODA

Naši stručni mentori su ovdje kako bi vas podržali u vašem kreativnom putovanju i pomogli vam ostvariti vaše ciljeve u modnom dizajnu. Bilo da želite raditi kao samostalni dizajner, pokrenuti vlastiti modni brend ili jednostavno uživati u kreativnom izražavanju, naša edukacija pružit će vam znanja i samopouzdanje da ostvarite uspjeh. Pridružite nam se i krenimo zajedno na putovanje otkrivanja vašeg dizajnerskog potencijala!

PRODAJNI TRENING

Naši prodajni treninzi su interaktivni i prilagođeni potrebama vašeg tima. Nakon završetka treninga, bit ćete osposobljeni za primjenu novostečenih znanja u praksi i ostvarivanje boljih prodajnih rezultata. Pridružite nam se i zajedno ćemo ostvariti vaše prodajne ciljeve!

MASTERCLASS

Naše edukacije mogu biti grupne ili individualne, prilagođene vašim potrebama i vremenu. Uz to, rad s modelima tijekom edukacije omogućuje vam praktično iskustvo i mogućnost primjene naučenih vještina u stvarnom okruženju.

Pridružite nam se na ovom kreativnom putovanju i steknite vještine koje će vas istaknuti kao stručnjaka u području frizura i make-upa. Naši edukatori će vas inspirirati i podržati na vašem putu prema uspješnoj karijeri u svijetu ljepote i mode.

IN-SALON EDUKACIJE

Ponosno predstavljamo seminare i workshopove za frizere i kozmetičare koje vode Mary i Dario – priznati stručnjaci u industriji ljepote. Naš cilj je pružiti vam vrhunsku edukaciju koja će vam omogućiti da unaprijedite svoje vještine i postignete izvrsnost u vašem poslu.

Nudimo vam mogućnost odabira između grupnih i individualnih edukacija, kako biste maksimalno iskoristili svoje vrijeme s nama. Naš cilj je da se nakon završene edukacije osjećate samopouzdano i spremno primijeniti vaše novo stečene vještine u stvarnom radnom okruženju.

ZAŠTO IZABRATI LA BELLEZZA AKADEMIJU:

ISKUSTVO

ISKUSTVO

Naše višegodišnje iskustvo rada sa klijentima i ekskluzivnim svjetskim kozmetičkim brendovima govori više od samih riječi. Prepoznati smo kao vrhunski tim koji je osvojio brojne nagrade i priznanja za svoj rad u BiH, regiji i na međunarodonom nivou.

MOTIVACIJA

MOTIVACIJA

Motivirani smo da svoje znanje i iskustvo prenesemo na mlađe generacije, ali i da frizerima sa iskustvom pomognemo u njihovom dodatnom usavršavanju rada najmodernijim tehnikama i proizvodima.

CERTIFIKAT

CERTIFIKAT

Mi stojimo iza svakog certifikata! Nakon svake položene edukacije, polaznici dobijaju certifikat La Bellezza Academy. Nakon svake edukacije obvezan je završni ispit gdje se utvrđuje postignuto znanje polaznika akademije.

GRUPNI ILI INDIVIDUALNI RAD

ISKUSTVO

Opredijeljeni smo da pružimo edukaciju prema Vašim potrebama. Obavljamo sve edukacije grupno ili individualno jedan na jedan, prema željama polaznika.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.