La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comS uvjetovanom i stručnom edukacijom iz područja frizura i make-upa, nudimo vam priliku da razvijete svoje vještine i postanete profesionalni frizer ili vizažist. Naši iskusni edukatori, Dario i Mary, vode različite edukacije kako biste ostvarili svoj kreativni potencijal u ovim područjima.

U edukaciji frizura, naučit ćete sve od osnovnih tehnika šišanja do preciznih geometrijskih tehnika i kreativnih metoda. Balayage tehnika, airtouch i highlights su samo neke od tehnika koje ćete savladati pod vodstvom Mary i Daria. Osim toga, posebno ćemo vam posvetiti pažnju svečanim frizurama kako biste postali stručnjak za posebne prigode.

Kada je riječ o make-upu, Mary će vas provesti kroz tečaj šminkanja. Naučit ćete kako stvoriti svakodnevni izgled, glamurozni make-up i specifično makeup za vjenčanja. Naš cilj je da savladate različite tehnike šminkanja i steknete samopouzdanje kako biste svojim klijentima pružili prekrasan izgled i osjećaj samopouzdanja.

Naše edukacije mogu biti grupne ili individualne, prilagođene vašim potrebama i vremenu. Uz to, rad s modelima tijekom edukacije omogućuje vam praktično iskustvo i mogućnost primjene naučenih vještina u stvarnom okruženju.

Pridružite nam se na ovom kreativnom putovanju i steknite vještine koje će vas istaknuti kao stručnjaka u području frizura i make-upa. Naši edukatori će vas inspirirati i podržati na vašem putu prema uspješnoj karijeri u svijetu ljepote i mode.

Pridružite nam se na ovim edukacijama kako biste unaprijedili svoje vještine i postali istinski stručnjak u svijetu frizura i njege kose. Očekuje vas nezaboravno iskustvo i nova znanja koja će vam pomoći u karijeri. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

 Za više informacija pošaljite upit na e-mail adresu: marijana.azinovic@gmail.com

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.