La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comNaša edukacija je detaljna i temelji se na praktičnom radu s modelima. Fokusiramo se na važnost razumijevanja fiziologije kontura lica i primjene odgovarajućeg tretmana kože pripremljene za make-up.

Naši iskusni edukatori će vas voditi korak po korak kroz sve tehnike i pružiti vam individualnu pažnju kako biste maksimalno unaprijedili svoje vještine. Radit ćete na stvarnim modelima kako biste imali priliku primijeniti stečeno znanje u stvarnim situacijama.

Nakon završetka naše edukacije, bit ćete sigurni u svoje vještine i sposobnosti za stvaranje prekrasnih make-up izgleda na različitim tipovima lica. Pridružite nam se i postanite istinski stručnjak u svijetu make-upa!

Tijekom edukacije, imate priliku naučiti širok spektar vještina, uključujući:

Analiza fiziologije: Naučit ćete prepoznati različite tipove kontura lica i razumjeti kako oblik lica može utjecati na make-up tehnike.

Tretman kože: Učimo vas o važnosti pripreme kože prije nanošenja make-upa. Naučit ćete primijeniti odgovarajuće tretmane koji će osigurati savršenu podlogu za šminku.

Sređivanje obrva: Ovladajte tehnikama oblikovanja i definiranja obrva kako biste naglasili ljepotu očiju i lica.

Sjenčenje očiju: Naučite tehnike za stvaranje različitih efekata sjenčenja očiju, od suptilnih do dramatičnih, kako biste istaknuli oči na najbolji mogući način.

Eyeliner: Savladajte tehniku nanošenja eyeliner-a kako biste postigli precizan i atraktivan izgled očiju.

Umjetne trepavice: Naučit ćete kako pravilno postaviti umjetne trepavice kako biste dodali volumen i produljili trepavice, stvarajući prekrasan i dramatičan izgled.

Pridružite nam se na ovim edukacijama kako biste unaprijedili svoje vještine i postali istinski stručnjak u svijetu frizura i njege kose. Očekuje vas nezaboravno iskustvo i nova znanja koja će vam pomoći u karijeri. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

 Za više informacija pošaljite upit na e-mail adresu: marijana.azinovic@gmail.com

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.