La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comKérastase Paris je luksuzni francuski brend za njegu kose koji su 1964. godine osnovali znanstvenici iz L’Oreal Advanced Research u vrijeme kada je njega kose bila isključivo čišćenje. Dostupni samo u salonima i na internetu, Kérastase proizvodi vraćaju ‘njegu’ u njegu kose, stvarajući proizvode za frizere i potrošače koji su dizajnirani da podrže snagu, sjaj i boju vaše koseAsortiman Kérastase razvijen je u suradnji sa znanstvenicima kako bi se stvorili jedinstveni proizvodi koji pružaju personalizirane tretmane za sve tipove i stilove koseFokus brenda Kérastase je na pojedincu: pronalazak pravih proizvoda za njegu vaše kose. U salonima [naša ponuda ovdje] je Kérastase poznat po svojim popularnim tretmanima Fusio Dose koji pružaju jedinstveni tretman za kosu za ranjive točke vaše kose s 30 različitih kombinacija koje možete izabrati. 

RITUALI ZA NJEGU KOSE

RITUALI ZA NJEGU VLASIŠTA

Frizeri otkrivaju zašto su zaljubljeni u Kérastase! Pogledajte što kažu naši vrhunski stručnjaci.

Znate li što ima zajedničko nekoliko najpoznatijih frizera širom svijeta? 

Tajna njihove savršene kose leži u Kérastase proizvodima! 

Ovi priznati profesionalci su se odlučili otkriti zašto su zaljubljeni u ovaj brend i što ih čini oduševljenima. Kroz ekskluzivne slike i iskrene izjave, frizeri otkrivaju tajne zašto Kérastase zauzima posebno mjesto u njihovim srcima. 

Njihov posao ne bi bio isti bez ovih iznimnih proizvoda koji su im donijeli sjajvolumenhidrataciju zdraviju kosu

Neki frizeri ističu kako je Kérastase promijenio način na koji pristupaju njezi kose, pružajući nevjerojatne rezultate koji su ih oduševili. Drugi otkrivaju da je Kérastase jedini brend koji zadovoljava visoke standarde njegove klijentele i pruža im luksuznu njegu. Provjerite zašto je Kérastase prvi izbor poznatih frizera širom svijeta. 

 

Otkrijte tajne IKONSKIH Kérastase Paris proizvoda! Saznajte više o njihovoj revolucionarnoj formulaciji, koja koristi visokokvalitetne sastojke i tehnologije za rješavanje svih problema. Otkrijte zašto su Kérastase iconic proizvodi postali sinonim za intenzivnu njegu bez ikakvih kompromisa!

Pretraži asortiman po tipu kose:

Pronađi svoju savršenu rutinu za njegu kose!

Pretraži asortiman po tipu proizvoda:

Pogledajte sve proizvode od brenda Kérastase Paris:

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.