La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comusluge


Lice

Naša je koža odraz nas samih. Stanje kože mijenja se tijekom našeg cijelog životnoga vijeka, a na nju utječu mnogi čimbenici kao što su klima, temperatura, pušenje, ali i unutarnji čimbenici poput stresa, polnih hormona, načina života i godina. Neprimjerena njega može prouzročiti neravnotežu kože.

Zato se savjetujte s našim stručnjacima o načinima zaštite i njege kože te dogovarajućim proizvodima i tretmanima.
La Bellezza prati trendove njege lica i preporučit ćemo najbolje od vrhunskih kozmetičkih preparata i tretmana poput Biologique Recherche Paris, IPL ili lasterskih tretmana kože.

ANALIZA KOŽE

SKIN INSTANT LAB®

Svaka njega i briga o koži počinje dovođenjem epidermisa u uravnoteženo stanje. Za ocjenu stanja kože koristimo Skin instant lab® aparat iz Biologique Recherche Paris.  

Skin instant Lab se sastoji od 5 sondi:

+ Mjerenje nivoa hridriranosti

+ Transepidermalnog gubitka vode

+ Elastičnosti

+ Pigmentacije 

+ Količine sebuma

 

dubinska procjena epiderme

Na osnovu dermokozmetičke analize, objektivnog mjerenja i 14 odgovora na upitnik, Skin Instant Lab® ponudit će izbor proizvoda i tretmana koji su savršeno prilagođeni Vašem trenutačnom stanju kože. 

Podatci će biti pohranjeni u osobnoj povijesti, koja prati promjene stanja kože tijekom vremena, tako da se preporuke mogu dinamički prilagođavati za stvaranje objektivnog programa njege na dugi vremenski rok. 

Naši profesionalci analiziraju varijable kako bi ženama i muškarcima savjetovati najprikladniju njegu za njihovo specifično trenutno stanje kože.

BIOLOGIQUE RECHERCHE TRETMANI

Biologique rechErche: VISOKA MODA U KOZMETICI 

Metodologija Biologique Recherche temelji se na više od 40 godina dugom iskustvu, razumijevajući da koža, naš najveći organ, traži osim banalne higijene i tretman koji zaslužuje.

Tretmani Biologique Recherche su jedinstveni i personalizirani u skladu s Vašim trenutačnim stanjem kože.

Svaka njega i briga o koži u Biologique Recherche počinje dovođenjem epiderme u uravnoteženo stanje. Za to se koriste preparati koji su odabrani u odnosu na strukturu kože, nivo vlage, kao i ukupno stanje kože.

Tretmani se sastoje od pripreme kože nanošenjem losiona P50 i nježnog odstranjivanja nečistoća, masaže lica, boosters tretmana ovisno od trenutačnog stanja kože, stavljanje maske, nanošenje autentičnih seruma,  nanošenje krema i završnih seruma kako bi se produžili i pojačali efekti tretmana. Ujedinjeni preparati Biologique Recherche sa stručnim osobljem, inovativnim aparatima, individualno preporučenim tretmanima, garantuju vidljivost poboljšane strukture kože.

 

Zašto su BIOLOGIQUE RECHERCHE tretmani i proizvodi Tako posebni? 

Svi proizvodi Biologique Recherche koje koristimo tijekom tretmana, zadovoljavaju specifične kriterije: 

+ Visok nivo biljnih, organsko morskih i bioloških ekstrakata
+ Odsustvo sintetičkih mirisa
+ Aktivni elementi visoke kvalitete
+ Proizvodnja hladnom metodom 

La Bellezza studio je ovlašten da provodi tretmane od strane Biologique Recherche generalnog zastupnika za BiH “ContourD”.

IPL TRETMANI

IPL je skaćenica za “Intenzivno pulsirajuće svjetlo” koje sadrži više valnih duljina kojima utječemo na uklanjanja dlačica, fotopomlađivanje, uklanjanja kapilara, uklanjanje hiperpigmentacije kao i tretmane akni. Svi IPL tretmani su dostupni u La Bellezza studiju.

NA kojim dijelovima tijela se primjenjujU IPL TRETMANI?

IPL tretmani se mogu primjenjivati na bilo kojem dijelu tijela. Najpopularnija područja tretmana kod žena su gornje usne, brada, pazusi, bikini područje, noge.

Kod muškaraca, popularna područja za tretman su leđa, abdomen, prsa i ramena, kao i vrat i lice.

Ova metoda daje vidljive tretmane fotopomlađivanja lica, uklanjanja dlačica,  kapilara i hiperpigmentacije te tretmane akni.

FOTOEPILACIJA

DSC_3352

IPL metoda uklanjanja dlačica intenzivnim pulsirajućim svjetlom cilja melanin u folikuli dlačice. Svijetlost koju proizvodi IPL generira kontroliranu energiju koja se apsorbira u melanin dlake eliminirajući folikul dlake. Ciklus rasta dlake je zaustavljen bez ikakvog rizika za kožu.

Boja kože i dlačica su važni faktori za razmatranje prilikom tretmana. Intenzivno pulsirajuće svjetlo obično najbolje djeluje kod osoba sa svijetlom kožom i tamnim dlakama.

Rezultati:

Eliminacija dlačica je terminirana u prosjeku od 6 do 8 tretmana ovisno o rastu dlaka i zoni tretirane zone. Razmak između tretmana je oko 4 tjedna. 

Rezultati su izvrsni! 

 

Napomene: 

– Za vrijeme tretmana ne koristiti solarij i jako izlaganje suncu – prije i nakon tretmana. 

– 15 dana prije fotoepilacije ne treba raditi depilaciju voskom ili električnim epilatorom.

– Dlake se ne smiju izbjeljivati 1 tjedan prije fotoepilacije.

– Potrebno izbjegavati sunčanje 15 dana prije fotoepilacije i 15 nakon tretmana, te koristiti zaštitni faktor.

– Nakon svih odrađenih tretmana ne zaboravite raditi osvježavanje svakih 2 do 3 mjeseca.

Kontraindikacije: Kožne nepravilnosti nepoznatog uzroka, trudnoća, tumori, dijabetes, korištenje pace makera, hemofilija, epilepsijam liječenje antikoagulantima, kožne bolesti, visoka osjetljivost na svijetlost.

 

FOTOPODMLAĐIVANJE – FOTOLIFTING

 

 

Želite lifting, smanjenje bora i pomlađivanje, smanjenje nazolabijalnih bora, svjež i mladolik izgled? Fotopomlađivanje znači uklanjanje znakova prijevremenog starenja kože, beživotnog i umornog izgleda lica.

Intenzivno filtrirano svjetlo djeluje na aktivaciju trombocita, koji stimuliraju fibroblaste, što rezultira proizvodnjom kolagena i elastina.

Ovo je metoda za podmlđjivanje i korekciju kože. Uklanja bore, fleke, kapilare, ožiljke od akni, proširene pore i druge neželjene promjene na koži.  Rezultat je poboljšanje i tonus, stabilnost dermisa, smanjene bore i fine linije tj. prirodno zatezanje lica.

Zbog reformacije kolagena smanjuje se pojava proširenih pora (kod masnijih tipova kože). Aktivacijom trombocita popravlja se struktura hidrolipidne barijere. Homogenizacija tena sa progresivnim nestajanjem pigmentacijskog poremećaja rezultira sjajnom i blistavom kožom.

Intervali između 2 tremana su 15 dana.

PreporukaUčestalost tretmana: Kura od 5 do 6 tretmana, svakih 3 do 6 mjeseci

Kandidati: Fotopomlađivanje je tretman namijenjen svim dobnim skupinama i svim tipovima kože.

Kako se pripremiti za tretman?

Koža se ne smije izlagati suncu ili solariju mjesec dana prije obavljanja ovog tretmana. Tretiraju se samo zdrava područja kože.

Tretman ne rade osobe koje:

– konzumiraju bilo kakve tablete osim paracetamola, aspirina i kontracepcijskih pilula.

– imaju određene oblike epilepsije povezane s bljeskajućim lampama.

– imaju ugrađen pejsmejker, interni defibrilator. 

Napomene: Najmanje 7 dana prije tretmana treba prestati upotrebljavati proizvode koji izazivaju fotoosjetljivost  (kreme za samotamnjenje). Ne tretiraju se područja sa tetovažama, sumnjivim pigmentacijama, herpes, psorijaza. Trudnice se ne tretiraju.

LASERSKI TRETMANI

 ŠTO SU LASERSKI TRETMANI?

Laser je najsigurniji način za uklanjanje tetovaža i drugih nepravilnosti na koži (hiperpigmentacija), jer ne ostavlja nikakve kemijske supstance u koži.

Pigment upija lasersko svijetlo i raspada se u male fragmente, manje od crvenih krvih stanica, da bi ih naše crvene krvne stanice mogle razraditi. Postupno će se intezitet boje tetovaža smanjiti.

Regije koje možemo tretirati su: lice, dekolte, leđa.

La Bellezza prati svjetske trendove i stalno proširuje svoje usluge.

ŠTO SE SVE UKLANJA LASEROM?

1. Tetovaže i hiperpigmentacija

Obojene stvari, u ovom slučaju pigment tetovaže, upija laserski zrak određene valne duljine. Laseri djeluju specifično jer ciljano i trajno uništavaju samo pigment.

2. Trajna šminka
Efekisan tretman ako Vam se ne sviđa oblik ili boja trajne šminke obrva ili konture usana.

3. Laserski karbon pilling

Ovo je jedan od najpopularnijih tretmana za sjaj i ljepotu kože. Sužava proširenje pore, smanjuje veličinu lojnih žlijezda i lučenje sebuma, uklanja mitisere i izumrle stanice iz površinskog sloja kože. 

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.