La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comŽELITE POSTATI FRIZER? EVO KAKO TO MOŽETE S NAMA!

Sigurno ste se zapitali trebate li se educirati ili usavršavati u svojoj frizerskoj karijeri.

Evo zanimljivih činjenica koje vam mogu pomoći u donošenju odluke jer frizerstvo je jedno od pet najtraženijih zanimanja!

Osim što usvajamo tehnike oblikovanja, bojanja, tretmana i njege kose, mi frizeri moramo pažljivo proučavati anatomske osobine glave, oblik lica i stil svakog pojedinog klijenta. Naša vještina leži u preporuci najprikladnije frizure za svakog klijenta te u izvedbi na vrhunski način.

Svaki klijent je poseban, stoga je ključno razumjeti njihove želje i stil kako bismo pružili najbolju moguću uslugu. Komunikacija s klijentima je od iznimne važnosti jer nas povezuje s njima i gradi povjerenje.

Biti frizer zahtijeva i umjetnički pristup jer je svaka frizura kao platno na kojem stvaramo svoje remek-djelo. Eksperimentiramo s različitim tehnikama, teksturama i bojama kako bismo postigli unikatan izgled za svakog klijenta.

U konačnici, frizerstvo je više od posla – to je prilika da podignemo samopouzdanje naših klijenata i učinimo ih još ljepšima. Naša sposobnost da transformiramo izgled i raspoloženje klijenata iznimno je zadovoljavajuća i ispunjavajuća.

Dakle, ako ste spremni uložiti trud u stjecanje novih vještina i znanja, frizerstvo može biti vrlo isplativa i uzbudljiva karijera koja će vam donijeti mnogo zadovoljstva i uspjeha. Sada je pravo vrijeme da zakoračite hrabro u svijet frizerstva i pustite svoju kreativnost da zasja u punom sjaju!

ŠIŠANJE:  

Poboljšajte svoje vještine s našim edukatorom Dariom koji će vas naučiti osnovnim tehnikama, preciznim geometrijskim tehnikama te kreativnim tehnikama za besprijekorno šišanje.

FARBANJE:  

Edukatorica Mary će vas voditi kroz različite vrste tehnika farbanja. Naučite nijansiranje i otkrijte tajne balayage-a, airtouch tehnike te highlightsa.

BALAYAGE

Saznajte sve o balayage-u od naših edukatora Mary i Daria. Naučite osnovne tehnike, airtouch tehniku te tehnike za postizanje prekrasnih highlightsa.

SVEČANE FRIZURE

Naša edukatorica Mary će vas inspirirati i naučiti stvarati spektakularne svečane frizure koje će vaše klijente oduševiti.

NJEGA KOSE: 

Otkrijte pravi pristup njezi kose. Naši edukatori će analizirati vaše vlasište i podijeliti tajne tretmana za njegu kose koji će joj vratiti vitalnost i ljepotu.

UPUTE PRIJE EDUKACIJE: 

Akademija za početnike frizere traje 10 mjeseci. Počinje 11.09. i održava se kroz svaki radni dan [pon-pet] po 4 h dnevno. 

Nudimo cjelovitu i temeljitu frizersku edukaciju u našem Studiju. Evo kako to izgleda:

 1. Vrijeme i rad u Studiju: Polaznici mogu dolaziti raditi s nama u Studiju i iskoristiti slobodno vrijeme za vježbanje i usavršavanje frizerskih vještina.

 2. Potrebna oprema: Polaznik treba imati svoje škare, no može ih i kupiti kod naših dobavljača uz posebne popuste. Također, preporučujemo da polaznik osigura svoje modele za rad tijekom akademije. Ukoliko nemate modele, možete kupiti lutku, a mi ćemo osigurati modele za feniranje i sve vrste koloracije.

 3. Sadržaj edukacije: Na akademiji učimo sve aspekte frizerskog zanata, uključujući pranje kose, masaže, svečane frizure, različite vrste koloracija i pramenova, te različite tehnike šišanja (osnovne, kreativne i napredne tehnike). Također, obrađujemo važnost komunikacije s klijentima i razvijanje dobrih odnosa s njima.

 4. Predavači i gosti: Pored naših stručnjaka Mary i Darija, polaznici će imati priliku sudjelovati u predavanjima stručnjaka iz regije. Imat će priliku učiti od najboljih i vidjeti rad vrhunskih frizera, uključujući predavanja od La Biosthetique stručnjaka iz Pariza koji će podijeliti znanje o bojanju i njezi kose.

 5. Cijena i trajanje: Edukacija traje 10 mjeseci, a za cijenu nas kontaktirajte. Nakon uspješno završene Akademije, polaznici polažu stručni ispit i dobivaju certifikat o završenoj edukaciji na Akademiji La Bellezza.

 6. Karijera nakon Akademije: Nakon završetka Akademije, polaznici će biti osposobljeni za rad u svom salonu. Također, nudimo mogućnost stalnog zaposlenja u našem La Bellezza Studiju, za one koji pokažu iznimnu vještinu i predanost.

Osiguravamo potpuno opremljen i obogaćen program, kako bi polaznici stekli stručnost i samopouzdanje u svijetu frizura te bili spremni za uspješnu karijeru. Pridružite nam se i postanite dio La Bellezza tima!

Pridružite nam se na ovim edukacijama kako biste unaprijedili svoje vještine i postali istinski stručnjak u svijetu frizura i njege kose. Očekuje vas nezaboravno iskustvo i nova znanja koja će vam pomoći u karijeri. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

 Za više informacija pošaljite upit na e-mail adresu: marijana.azinovic@gmail.com

  Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u košarici.