La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comBiologique Recherche pruža jedinstvene tretmane lica i tijela, ali i ekskluzivne proizvode za lice, tijelo i kosu ekskluzivnog francuskog brenda Biologique Recherche. Metodologija Biologique Recherche temelji se na više od 40 godina dugom iskustvu, razumijevajući da koža, naš najveći organ, osim banalne higijene traži proizvode i tretmane koji pružaju dubinsku njegu i zaštitu kože lica. 

KOSA I VLASIŠTE

TIJELO

LICE

VISOKA MODA  U KOZMETICI 

Tretmani Biologique Recherche su jedinstveni i personalizirani u skladu s Vašim trenutačnim stanjem kože. Svaka njega i briga o koži u Biologique Recherche počinje dovođenjem epiderme u uravnoteženo stanje. Stoga se koriste preparati koji su odabrani u odnosu na strukturu kože, nivo vlage, te ukupno stanje kože. Tretmani se sastoje od pripreme kože nanošenjem losiona P50 i nježnog odstranjivanja nečistoća, masaže lica, boosters tretmana ovisno od trenutačnog stanja kože, stavljanje maske, nanošenje autentičnih seruma, nanošenje krema i završnih seruma kako bi se produžili i pojačali efekti tretmana.

1. KORAK: DUBINSKA PROCJENA EPIDERME

Skin Instant Lab® je sustav dermokozmetičke analize koji koristi objektivno mjerenje i upitnik kako bi pružio personalizirane preporuke za njegu kože. Analiza se temelji na prikupljanju podataka o trenutačnom stanju kože, a rezultati se pohranjuju u osobnoj povijesti kako bi se pratilo kako se stanje kože mijenja tijekom vremena. 

Profesionalci koji koriste Skin Instant Lab® analiziraju različite varijable kako bi pružili najprikladnije savjete o njezi kože, bilo da se radi o ženama ili muškarcima. Na temelju dobivenih podataka, sustav će predložiti proizvode i tretmane koji su savršeno prilagođeni trenutačnom stanju kože. Također, preporuke se mogu dinamički prilagođavati kako se stanje kože mijenja, stvarajući dugoročni program njege. Ova personalizirana analiza omogućuje korisnicima optimalnu njegu kože

SKIN INSTANT LAB®

 
Svaka njega i briga o koži u Biologique Recherche počinje dovođenjem epidermisa u uravnoteženo stanje. Za ocjenu stanja kože koristimo Skin instant lab® aparat iz Biologique Recherche Paris. 
     

 OTKRIJTE METODOLOGIJU TEMELJENU NA TRENUTNOM STANJU KOŽE:

 

SAZNAJ VIŠE

REZULTATI

Rezultati inovativne njege porede se s plastičnim operacijama. Ovo su samo neki od rezultata koji se postižu aparatom Remodeling Face®: 

                o Dobro definirane jagodice, 
                o Zategnuto lice, 
                o Blistava koža, 
                o Širom otvoreno oko, 
                o Ublažene bore 

                o Jasno definiran oval lica, s dugoročnim učinkom

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.