• Krema za gustu kosu L’Oreal Steampod – 150 ml

   33,00 KM

   Otkrijte L’Oreal Professionnel Steampod Kremu koja se aktivira parom, zaštitna formula za kosu koja se koristi prije upotrebe Steampod 3.0. profesionalnog uređaja za stilizovanje kose.

   Preporučena je za debelu kosu. 2 u 1 djelovanje: zaglađuje i obnavlja.

   Tehnologija biljnog keratina u kremi se aktivira i raspršuje parom za vrijeme stilizovanja kose. Kosa je pripremljena i zaštićena od toplote.

   Završni učinak je bez friza i zaglađen. Obojena kosa je zaštićena od izblijeđivanja boje. Kako koristiti? Nanijeti količinu kovanice Steampod kreme na vlažnu kosu, dužine i vrhove, prije sušenja kose. Kad je kosa suha, stilizujte je po želji pomoću Steampod 3.0 uređaja da bi se krema aktivirala i da bi se dobili najbolji rezultati. Kosa je zaglađena i bez friza za savršeno ravnu ili kovrdžavu kosu te nije otežana. Frizura? Bez obzira na željenu frizuru, kosa će biti nahranjena i mekana. Steampod krema omogućuje manje pucanja kose, zaglađenu kosu, baršunasti učinak, zaštitu kose do 210 stepeni, zaštitu boje i anti friz učinak.

  • Serum za vrhove kose L’Oreal Steampod – 50 ml

   33,00 KM

   Otkrijte L’Oreal Professionnel Steampod koncentrovani serum za zaštitu vrhova, zaglađujući serum koji se koristi sa Steampod 3.0. profesionalnim uređajem za stilizovanje kose. Preporučeno je za sve tipove kose.
   Obogaćen uljima marelice i avokada, Serum pomaže zaštiti i obnoviti kosu koja se često stilizuje pod toplinom, tako da vrhovi ostanu bez friza, mekani i prirodno sjajni. Savršeni zadnji korak za Vaš Steampod 3.0 izgled.
   Kako koristiti?
   Preporučujemo upiotrebu Steampod koncentriranog seruma nakon korištenja Steampod 3.0. uređaja za stilizovanje kose. Nakon što ste kosu izravnali ili napravili valove s Vašim Steampod 3.0 uređajem, nanesite jednu do dvije kapljice seruma na dlanove. Podjednako nanesite na vrhove kose da biste osigurali prekrasni sjaj, hidrataciju i zaštitu od friza. Kod kovrdžavih frizura, možete nanijeti serum na vrhove prstiju te tako definisati lokne.
   Savjet profesionalca: dodajte jednu ili dvije kapljice seruma u Steampod mlijeko ili kremu koji se nanose na mokru kosu prije Steampoda, za dodatnu zaštitu pogotovo za osjetljive zone kose.
   Frizura?
   Bez obzira na željenu frizuru, kosa će biti snažna na osjećaj. Steampod serum omogućuje kontrolu friza, zaglađujući učinak te prirodni sjaj.

  Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

  Shopping Cart

  Nema proizvoda u košarici.