La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comSerum ISO Placenta

ISO Placenta je serum za njegu kože i korekciju tragova akni. Poboljšava obnavljanje i izglađivanje mikroreljefa kože, te smanjuje crvenilo.

Regenerira kožu i vraća joj prirodni izgled. Uklanja tragove akni, pomaže zarastanje, diferencijaciju i migraciju ćelija.

Serum ISO Placenta sačinjen je od aktivnih sastojaka usmjerenih na regeneraciju kože i obnavljanje epiderme. Vidljivi su poboljšani efekti zarastanja i popravljanja kože.

Serum ISO Placenta sadrži inovativnu vegansku formulu i ne sadrži životinjske nusproizvode.

Serum Liposmose

Serum Liposmose protiv natečenosti za područje oko očiju, posebno je kreiran za ovo krhko područje. Pruža trajno rješenje za sve probleme kože oko očiju, revitalizira, ojačava, štiti, a natečenost je vidljivo smanjena.

Serum je tečne i ultra prodorne teksture i idealan je za krhko područje donjih i gornjih kapaka.

Kontura oka je vrlo osjetljivo područje, s epidermisom koji je 5 do 7 puta tanji od ostatka lica. Lišena hipoderme, koža je osjetljivija na unutrašnje i vanjske faktore, zbog čega se često pojavljuju podočnjaci. Bilo da je uzrokovana zadržavanjem vode ili viškom masti,  podočnjake oko očiju treba tretirati na neovisan i komplementaran način.

Liposmose serum pruža cjelovit odgovor na probleme područja oko očiju.

Serum A-Glyca

Anti age serum koji prevenira i reducira bore i duboke linije. Saveznik u borbi protiv znakova starenja i stvaranja svijetlije i ujednačenije puti.

Colostrum

“SOS” tretman za slučaj dehidratacije pruža intezivnu hidrataciju kože vraćajući joj osjećaj prijatnosti i mehkoće.

Collagène Natif

Idealan serum za dehidriranu i kožu s proširenim porama jer poboljšava tonus i skuplja proširene pore.

 

Placenta serum

Tretman za reparaciju kojim se otklanjaju nedostaci na koži i posvjetljuju pigmentne fleke.

Serum za regeneraciju koji ublažava različite manifestacije na koži, posvjetljuju pigmentne fleke, posvjetljuje podočnjake, vraća mekoću i tonus epidermu. Preporučuje se za tretman ožiljaka od akni i za seboroičnu kožu. Revitalizira i poboljšava tonus, potpomaže obnavljanje kože, usporava starenje kože.

Namijenjen za lice, dio oko očiju, vrat i dekolte 0,5 ml seruma na očišćenu kožu, na cijelo lice, vrat i dekolte ili direktno na problematična mjesta. Masirati laganim pokretima na gore sve dok proizvod potpuno ne podre u kožu.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.