La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comKérastase Paris Première Obnavljajuća Maska Protiv Lomljivosti 200ml

115,00 KM

Première maska protiv lomljivosti kose je bogata maska ​​za sve tipove oštećene kose koja obnavlja snagu oštećene kose te štiti od daljnjeg lomljenja. Kosa je jača i ljepša.

Dodaj na listu željaDodaj za usporedbu
SKU: 3474637196646 Kategorija: Oznake: , ,

Kérastase Paris Première Obnavljajuća Maska Protiv Lomljivosti 200ml

Première maska protiv lomljivosti je bogata maska ​​za sve tipove oštećene kose koja obnavlja snagu oštećene kose te štiti od daljnjeg lomljenja. Kosa je jača i ljepša.
Iako se kalcij prirodno nalazi u kosi, kada je kosa oštećena, previše se apsorbira i to dovodi do nakupljanja viška kalcija na kosi. Na visokoj razini, kalcij slabi unutarnji i vanjski dio vlakna kose. Sa svojom luksuznom kremastom teksturom, ova maska upija se u kosu pružajući dodatnu njegu kako bi se maksimiziralo obnavljanje kose, posebno nakon kemijskog tretiranja.
Kao prava njega za kosu, njezina dvostruka učinkovitost obnavlja strukturu kose, zaglađuje površinu i značajno smanjuje lomljivost, čime kosa postaje zdravija, snažnija i ljepša.
Iskoristite snagu slojevitog nanošenja za maksimalne rezultate. Počnite sa snažnom dozom aktivnih sastojaka iz Kérastase Premiere predtretmana, a zatim operite kosu Kérastase Premiere kupku za jaku, sjajnu i glatku kosu. Masku koristite dva puta tjedno kako biste pojačali učinak. Vaši Kérastase Première proizvodi zajedno djeluju za dodatnu obnovu i njegu s dekalcifikacijom.
98% manje lomljenja*
*Instrumentalni test nakon kupke i maske

Brand

KÉRASTASE PARIS

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kérastase Paris Première Obnavljajuća Maska Protiv Lomljivosti 200ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.