La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comKérastase Paris Resistance Therapiste Kupka Za Kosu 250ml

60,00 KM

Thérapiste Kupka, prvi balzam u kupki za kosu sa stupnjem erozije 3-4, obnavlja i štiti vlakna kose. Novo dizajnirana ambalaža prilagođena želatinastoj teksturi. Ključni sastojci Fibra, Kap™ i Sève de résurrection pružaju dubinsku njegu i zaštitu.

Dodaj na listu željaDodaj za usporedbu
SKU: 3474636397969 Kategorija: Oznake: , ,

Kérastase Paris Resistance Therapiste Kupka Za Kosu 250ml

Thérapiste Kupka predstavlja revolucionarnu inovaciju u njezi kose sa stupnjem erozije 3-4. Kao prvi balzam u kupki svoje vrste, ovaj proizvod je osmišljen kako bi dubinski obnovio vlakna kose koja su ozbiljno oštećena. U kombinaciji s novom ambalažom posebno dizajniranom za njegovu želatinastu teksturu, Thérapiste Kupka pruža nevjerojatno osvježavajuće iskustvo njege kose.

Ključni sastojci ove revolucionarne formule uključuju Fibra, Kap™ kompleks koji ima sposobnost nadoknađivanja nedostajućih KAP-ova (keratin asocijiranih proteina) i reaktiviranja njihove sinteze. Također, SP 94, 6 aminokiselina i hidrolat proteina pšenice zajedno pružaju visoko učinkovitu njegu. Uz to, prisutnost Sève de résurrection dodatno potiče regeneraciju, omatajući svaku vlas tijekom pranja.

Jedna od ključnih prednosti Thérapiste Kupke je smanjenje trenja tijekom pranja. Ovaj proizvod osigurava glatko i nježno iskustvo pranja kose, minimizirajući stres na oštećenim vlasima. Rezultat je kosa koja je zaštićena od daljnjih oštećenja i koja postepeno obnavlja svoju snagu.

Ako imate kosu sa stupnjem erozije 3-4, Thérapiste Kupka je ključna komponenta vaše rutine njege. Ova inovativna formula će vam pomoći da obnovite i zaštitite svoju kosu, pružajući joj prepotrebnu njegu i regeneraciju.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kérastase Paris Resistance Therapiste Kupka Za Kosu 250ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.