La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comKérastase Paris Resistance Therapiste Njega Za Kosu 200ml

0,00 KM

Soin Premier Thérapiste je lagani balzam za tanku, oštećenu kosu. Koristi se prije ili poslije pranja za dodatnu zaštitu i obnovu. Ključni sastojci Fibra, Kap™ i Sève de résurrection pružaju zaštitu tijekom pranja, poboljšavaju kvalitetu vlasi i dodaju volumen.

Dodaj na listu željaDodaj za usporedbu
SKU: 3474636397976 Kategorija: Oznake: , ,

Kérastase Paris Resistance Therapiste Njega Za Kosu 200ml

Soin Premier Thérapiste je lagani balzam koji predstavlja ključnu njegu za tanku kosu. Ovaj balzam se može koristiti prije ili poslije pranja kako bi pružio dodatnu zaštitu i obnovu tanke, oštećene kose. Posebno je formuliran za vrlo oštećenu i previše tretiranu kosu sa stupnjem erozije 3-4, pružajući joj osvježavajuću njegu i zaštitu.

Ključni sastojci Soin Premier Thérapiste balzama uključuju Fibra, Kap™ kompleks koji ima sposobnost nadoknađivanja nedostajućih KAP-ova (keratin asocijiranih proteina) i reaktiviranja njihove sinteze. Osim toga, prisutni su i SP 94, 6 aminokiselina te hidrolat proteina pšenice, koji zajedno stvaraju visoko učinkovitu formulu za obnovu kose. Sève de résurrection dodatno pomaže u regeneraciji, pružajući vašoj kosi osjećaj revitalizacije.

Ovaj lagani balzam pruža zaštitu vašoj kosi tijekom pranja, minimizirajući stres i oštećenje koje pranje može uzrokovati. Rezultat je kosa koja zadržava svoju kvalitetu i snagu, čak i u procesu pranja. Redovitom upotrebom, primijetit ćete poboljšanje kvalitete vlasi i zdrav izgled kose.

Soin Premier Thérapiste balzam također pruža estetske prednosti. Vaša tanka kosa dobit će lepršav volumen i izgledat će zdravo, sjajno i revitalizirano. Ovaj proizvod je neizostavna podrška za kosu sa stupnjem erozije 3-4, pružajući joj njegu, zaštitu i predivan izgled.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kérastase Paris Resistance Therapiste Njega Za Kosu 200ml”

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.