La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.com



Mary i Dario donose svjetske frizerske trendove u La Bellezza Studio – direktno iz Londona!

 

Donose najnovije trendove s masterclassova Sassoon i Toni & Guy iz Londona

 

 

La Bellezza Studio se uvijek trudi svojim klijentima i studentima pružiti najnovije trendove u svijetu frizura. Upravo su se Mary i Dario vratili iz Londona, gdje su sudjelovali na prestižnom međunarodnom događaju Salon International 2024., jednom od najvećih okupljanja frizerskih profesionalaca iz cijelog svijeta.

 

 

Na ovom događaju, Mary i Dario imali su priliku prisustvovati ekskluzivnim masterclass-ima renomiranih frizerskih kuća Sassoon Academy i Toni & Guy, koji su predstavili najnovije trendove za nadolazeću sezonu.

 

 

Sassoon Academy, poznata po svom inovativnom pristupu koji već više od 60 godina oblikuje industriju, predstavila je revolucionarne tehnike i vizije za 2024. godinu.

 

 

Toni & Guy, lideri u svijetu komercijalnog friziranja, podijelili su svoje najnovije modne stilove koji su osmišljeni kako bi odgovorili na potrebe suvremenih klijenata i salona.

 

 

Mary i Dario sada donose ove novitete u La Bellezza Studio, gdje će implementirati nove stilove i tehnike kako bi osigurali da naši klijenti i studenti uvijek budu u koraku s globalnim trendovima.

 

 

Ako želite iskusiti svjetsku razinu frizerskih usluga, posjetite nas i prepustite se stručnim rukama našeg tima. Za sve one koji žele usavršiti svoje frizerske vještine, naši treninzi u La Bellezza Akademiji sada su obogaćeni vrhunskim znanjem iz Londona. Pridružite se našim edukacijskim programima i budite dio generacije frizera koji prate najnovije globalne trendove.

 

 

Ako želite usavršiti svoje vještine i pratiti najnovije trendove, sada je idealno vrijeme da se pridružite našim edukacijskim programima u La Bellezza Akademiji. Javite nam se.

 

Share with

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.