La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comUpisi na Frizersku akademiju La Bellezza za 2024. i 2025. godimu su otvoreni!

Upiši se na frizersku akademiju

Marijana Azinović
“Mi svoje znanje stečeno višedecenijskim iskustvom prenosimo na one koji su kao i mi, zaljubljeni u svoj posao.”

La Bellezza Academy u Mostaru utjelovljuje ljepotu. Misao vodilja sestre i brata – Marijane i Darija je stvaranju jedinstvene priče. U ekskluzivnom studiju ljepote La Bellezza u Mostaru s radošću će vas dočekati Mary i Dario, i njihov tim.

La Bellezza Studio prati svjetske beauty trendove i pravo je ekskluzivno mjesto za žene i muškarce, ali i tinejdžere koji žele njegovati svoj svakodnevni izgled na najvećem nivou. 

Tijekom godina razvili smo divnu beauty priču s ekskluzivnim brendovima iz Pariza i Londona, Biologique Recherche brend za njegu kože, tijela i kose, gdje klijentima nudimo personalizirani pristup, a on se vodi metodologijom brenda, analiza lica aparatom, koja je besplatna, nakon dijagnostike preporuka proizvoda za kućnu uporabu i tretmana u salonu, brend za kosu Kérastase Paris isto se temelji na besplatnoj dijagnostici vlasišta kamerom te preporuka proizvoda za kućnu uporabu i tretmana u salonu, La Biosthetique Paris brend za kosu i Make up za kućnu uporabu. 

Uvoznici smo brenda Monpure London koji se bavi isključivo problematikom vlasišta, tj. zdravljem vlasišta, naravno nismo zaboravili na najmlađe, prvi organski brend za djecu posvećen pred-tinejdžerima do 13. godina, 99% prirodni sastojci uskoro će biti na našim policama – Too Fruit, Pariz.  

Prepoznati smo kao vrhunski tim koji je osvojio brojna priznanja za svoj rad u BiH, regiji i na međunarodnom nivou. Znanje je moć samopouzdanja i uspjeha! Mi svoje znanje stečeno višedecenijskim iskustvom prenosimo na one koji su kao i mi, zaljubljeni u svoj posao i svjesni su važnosti konstantnog usavršavanja i napredovanja u skladu s novim tehnikama i tehnologijama. 

Konstantno posjećujemo London i Pariz, i donosimo najnovije trendove iz beauty svijeta, jer svi brendovi s kojima radimo su iz Pariza i Londona. La Bellezza Academy pruža usluge edukacije za individualne i grupne polaznike iz različitih oblasti, za one koji imaju iskustvo i žele da unaprijede svoje znanje, i za one koji nemaju iskustvo ali imaju ljubav prema frizerskom, kozmetičkom poslu i modi. 

Frizerska Akademija - za frizere bez iskustva traje 10 mjeseci, a za frizere s iskustvom 3 ili 6 mjeseci.

Svaki polaznik može birati koji nivo znanja želi, prema potrebama i željama stvaramo koncept edukacije. 10 mjeseci profesionalne edukacije je kratak period za nekoga tko je početnik, ali je to vrijeme jako bitno za one koji imaju jasan cilj i žele učiti. Tek nakon toga osnovnog znanja slijede nova usavršavanja, red, rad i disciplina ako želite uspjeti i napredovati ili ćete se zadovoljiti samo osnovnim. 

Ako ste se pitali trebate li se educirati ili dodatno educirati za frizera, možda vam pomognu podaci prema kojima je frizer jedno od pet zanimanja:

Šišanje: Osnovne tehnike, precizne geometrijske tehnike i kreativne tehnike.

Farbanje: Različite vrste color tehnika i nijansiranja.

Pramenovi: Balayage osnovne tehnike, Air touch tehnique, Haighlights tehnike, različite vrste tehnika i posvjetljivanja kose.

Hairstylist: Različiti stilovi modernih svečanih frizura

Njega kose: Pravilan pristup njezi kose, dijagnostika vlasišta dijagnostičkom kamerom, personalizirani tretmani i individualan pristup svakom klijentu.

TRAJANJE EDUKACIJE

Polaznici biraju trajanje edukacija prema vlastitim željama i potrebama. Možete birati dnevne, višednevne, mjesečne, grupne, a što se tiče lokacije, to može biti i u vašem salonu. 

Make-Up Akademija

Make-up edukacija je bazirana na teoriji i na praktičnom radu na modelima.

Tijekom edukacije se uči sve od samih osnova, i svega što je potrebno za samostalan rad nakon edukacije.

Trajanje edukacije polaznici biraju samo prema vlastitim željama i potrebama: jedan na jedan, individualna edukacija, više dana, grupne i edukaciju našminkaj se sama.

Radi se svakodnevni make up look, glam look i bridal make up look.

Edukacija trajna šminka – microblading obrve 

Klijenti diljem svijeta biraju microblading tehniku jer znaju da su svi koji posjeduju certifikat prošli stručnu obuku.

Kvalitet i preciznost tehnika međunarodno je prepoznatljiva, što vam otvara put do klijenata kojima je kvalitet ispred cijene.

Edukacija je individualna i traje 2 dana ili više dana, uključuje teorijski i praktični dio na živom modelu.

Pored edukacija za frizere, make up, beauty edukacije, gostovanja u vašem salonu prema vašim potrebama, nudimo i druge vrste edukacija koje spadaju u beauty industriju.

Edukacija promocije vaše usluge i proizvoda

Prodajni treninzi za vas i vaš tim, proizvodi i usluge.

Ekskluzivna usluga u vašem salonu – kako je postići?

Edukacija 7 koraka, pravilan pristup klijentu.

Edukacija za promociju biznisa na društvenim mrežama.

Ove vrste edukacija provode se jedan dan, mogu biti grupne ili individualne, a edukator dolazi u vaš salon.

Za velike grupne edukacije edukatori su iz regije

Edukacija - MODA

Edukacija je namijenjena onima koji su kreativni, žele učiti i napredovati kako bi svoju maštu pretvorili u stvarnost. Edukatori: Modni stručnjaci i ljubitelji mode iz BiH i regije

Seminar za styling i kreativnost

Edukacija stil i ambicija

Edukacija za promociju mode na društvenim mrežama i medijima.

Ova vrsta edukacije provodi se jedan dan i one su grupne. 

Iskustvo rada s klijentima od 23 godine, odmah nakon završene škole, i rada s ekskluzivnim svjetskim kozmetičkim brendovima govori više od samih riječi. Frizersku struku otvaranjem ekskluzivnog La Bellezza Studio prije 10 godina podigla sam na veći nivo, gdje klijetima nudimo drugačiji pristup i vrhunsku uslugu. To sam u Mostar donijela učeći u Parizu i Londonu. Postavlja se pitanje i meni i mnogim mladim ljudima „Da li želim ostati u mjestu i ponuditi klijentima samo ono što sam naučila u srednjoj školi i ne educirati se dalje ili ću odlučiti ići naprijed, rasti i ulagati u sebe konstantno?“. Danas sam sretna jer sam izabrala ovaj drugi pravac, ali on naravno zahtjeva jako puno truda, rada, volje i ulaganja. Naši klijenti to od nas očekuju, ne možemo samo primati, a ne davati. Oni daju nama sebe na povjerenje, i očekuju od nas najnovije trendove koje ćemo im pružiti svojim znanjem, a da bi posjedovali znanje, moramo stalno učiti i učiti. Najveća greška mnogih, je misliti da sve znaš! - Tek tada, ništa ne znaš!

MOTIVACIJA

Motivirani smo da svoje znanje i iskustvo prenosimo na mlađe generacije, ali i da kolegama s iskustvom pomognemo u njihovom dodatnom usavršavanju najnovijim tehnikama i proizvodima, jer učeći samo možemo koračati naprijed, ali svi zajedno. 

Odgovori

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.