La Bellezza d.o.o.

Ulica: Vukovarska b.b.

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina


+387 (0) 36 834-875

www.labellezzamostar.com

email: info@labellezzamostar.comSavršen Spoj Posla i Užitka: Proslava 60. Rođendana Kérastase-a

 

Spoj posla i užitka na proslavi 60. rođendana Kérastase-a, održanoj u očaravajućem Meneghetti hotelu u Istri

 

Ljepote Istre, divne kolege i vrhunski Kérastase proizvodi stvorili su nezaboravan događaj koji je bio savršena prilika za predstavljanje novog Elixir Ultime ulja.Od 1964. godine, Kérastase gradi svoj uspjeh na pružanju iznimne učinkovitosti na vlasištu i kosi kroz izvrsne proizvode i tretmane u salonima, a sve pokreću znanstvena ekspertiza, profesionalno znanje i intuitivno razumijevanje onoga što ljudi uistinu žele od njege kose.

 

 

 

Luksuzna Proslava u Meneghetti Hotelu Kérastase nas je pozvao na luksuznu proslavu u jednom od najljepših hotela u Istri. Meneghetti hotel, smješten u prekrasnom okruženju, pružio je savršenu kulisu za proslavu ovog važnog jubileja. Svaki detalj događaja bio je pažljivo osmišljen kako bi reflektirao eleganciju i rafiniranost Kérastase brenda.

 

 

Predstavljanje Novog Elixir Ultime Ulja

 

Ovaj događaj bio je savršena prilika za predstavljanje novog Elixir Ultime ulja, koje je dostupno u našem salonu i web-shop. Elixir Ultime je dugo sinonim za savršenstvo u njezi kose, a nova formula obogaćena je dragocjenim uljima francuske kamelije koja pruža izuzetnu njegu, sjaj i mekoću. Inspiriran elegancijom i karakterom orijentalnih mirisa, temelji se na notama mandarine i cvijeta ljubičice kako bi istaknuo blistavost ovog dragocjenog ulja.

Kreirao ga je poznati francuski parfumer Nicolas Beaulieu.

 

 

Elixir Ultime hidratizira kosu, sprječava pucanje vrhova i jača kosu, a kamelija kao naklon francuskom nasljeđu, svjesno je odabrana zbog svog uljnog ekstrakta koji posjeduje moćna njegujuća, omekšavajuća i osvjetljavajuća svojstva. Novi miris Elixir Ultime donosi svježu aromatičnu avanturu.

 

 

 

Poruka predsjednice Rosa Carriço o 60. obljetnici Kérastasea Nastao usred pokreta za oslobođenje žena 1960-ih, Kérastase ostaje stalni pobornik ženske snage i individualnosti. To je snaga koja stoji iza svega što radimo kao moderni luksuzni brend za njegu kose. Želimo da blistate, uvijek, jer kada blistate, osjećate se kao da možete osvojiti svijet. To je osjećaj koji je Kérastase stavio usvaku bočicu Elixir Ultime ulja za kosu od svog stvaranja prije više od deset godina. Ove godine obilježavamo 60. obljetnicu našeg Brenda i da bismo je proslavili, obnavljamo ovaj najpoznatiji proizvod.

 

Divno je biti odabran za Kérastase Care Coach i spojiti ljepotu, znanje i njegu kose.

 

Pratite nas za više informacija i ne propustite priliku isprobati ovaj luksuzni eliksir.

 

Share with

Odgovori

Započnite tipkati i pritisnite Enter za pretraživanje

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.